Mening
U zegt het maar: Een pluim voor die man met zijn bakfiets

‘Geen staking, maar ook geen vuil opgehaald; het bericht (20-02-2023) in Vlietnieuws klopt niet helemaal. Het probleem lag dit keer niet aan Avalex, maar aan de inwoners van Voorburg zelf. Een vulopening van een restvuilbak zat vast. Daarin was nog voldoende ruimte om de ernaast geplaatste zakken kwijt te kunnen. Kennelijk heeft niemand de moeite genomen om die vulopening los te maken. Met als gevolg dat men de zakken ernaast hebben geplaatst. Een medewerker van de gemeente die op een bakfiets rijdt kreeg vanmorgen de vulopening wel los. Met veel inspanning heeft hij alle zakken alsnog in die container gedeponeerd en de rommel daarnaast opgeruimd. Een daarnaast geplaatst wasrek en een barbecue heeft hij in de bakfiets meegenomen. Hij en zijn collega’s die de rommel van andere mensen opruimen verdienen wat mij betreft een pluim’.

(P. Marks)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter