Nieuws
Zwijgen over ondemocratisch handelen

Burgemeester Jules Bijl en de tijdelijke griffier, secretaris van de gemeenteraad, willen niet reageren op het artikel van SP-gemeenteraadslid Ed van der Schaft waarin hij het ondemocratisch handelen in de gemeenteraad aan de kaak stelde. Vlietnieuws publiceerde dat op maandag 13 februari. De burgemeester is voorzitter van het Presidium, het orgaan dat de gang van zaken in de gemeenteraad en bij de commissies uit de gemeenteraad regelt. De griffier moet de procedures ‘bewaken’. Vlietnieuws had beiden om een reactie gevraagd. Na een week ‘bedenktijd’ zien beiden daarvan af. Verwezen wordt naar het reglement van orde gemeenteraad Leidschendam-Voorburg. Dat liep echter op 7 juli 2022 af.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter