Nieuws
Geen doorgaand verkeer meer

De Dr. van Noortstraat in Stompwijk wordt verboden gebied voor doorgaand verkeer. Dat zal in de toekomst alleen nog gebruik kunnen maken van de Veenpoldersweg, rond het Stompwijkse centrum. Dat geldt zowel van verkeer dat komt vanaf de Stompwijkseweg als voor verkeer vanaf de N206. De Dr. van Noortstraat wordt gereserveerd voor bestemmingsverkeer. Het gaat vooralsnog om een proef van een jaar. Ook de Meerlaan is alleen nog bruikbaar voor bestemmingsverkeer.

Wie op de Westeinderweg wil zijn kan daar alleen nog komen via de Veenpoldersweg. Alleen bewoners van de nieuwbouwwoningen aan de Westeinderweg mogen nog wel via de Dr. van Noortstraat rijden. Dat is nodig omdat de Westeinderweg te smal is voor verkeer in twee richtingen en er geen mogelijkheden zijn om passeerplaatsen aan te leggen. Vanaf de Veenpoldersweg kan men de Dr. van Noortstraat wel nog bereiken via de Huyssitterweg. Daar kunnen automobilisten die geen bestemmingsverkeer zijn echter maar een klein stuk van de weg berijden. En ook alleen richting Stompwijkseweg (en terug).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter