Nieuws
Yasmine Bouzidi wint voorleeswedstrijd

Yasmine Bouzidi uit Rijswijk, basisschool De Piramide, heeft de voorleeswedstrijd Leidschendam-Voorburg/Rijswijk gewonnen. Het betrof een voorronde van De Nationale Voorleeswedstrijd, georganiseerd door de Bibliotheek aan de Vliet. De winnaar gaat door naar de regionale finale op 23 maart in Delft. De 12 kandidaten van groepen 7 en 8 uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk werden, lazen in Theater Ludens elk een fragment voor uit een zelfgekozen boek. Daarna trok de jury zich terug. Er werd gelet op zaken als uitspraak, verstaanbaarheid en tempo. Ook het contact van de voorlezer met het publiek was belangrijk. Yasmine las een fragment voor uit het boek Heartland, Tweestrijd & Doorbraak van Lauren Brooke. De jury vond dat Yasmine de emoties in het fragment goed over kon brengen. ,,Een theaterpersoonlijkheid‚ÄĚ, volgens de jury. (foto: Annemieke Berckenkamp)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter