Nieuws
Drukte remt tram

Door de dagelijkse verkeersdrukte heeft de HTM besloten tram 1A niet langer permanent vanaf station Den Haag HS te laten doorrijden naar Station Voorburg via de Geestbrugweg en Prinses Mariannelaan. Van maandag tot en met vrijdag wordt tussen 14.30 en 18.30 uur station HS het eindpunt. Reizigers die naar Delft willen kunnen hier overstappen op bus 65 die via Geestbrugweg, Prinses Mariannelaan en Fonteynenburghlaan naar Hoornwijck rijdt waar bij halte ‘s Gravenmade tram 1B klaar staat die hen naar Delft Centrum brengt. Tram 1A en tram 1B werden samen met bus 65 ingevoerd nu de Hoornbrug tot medio maart onbruikbaar is wegens reparatie en onderhoud. Normaliter rijdt daar tram 1 tussen Scheveningen en Delft over. Bewoners van Voorburg-West klagen al weken over de verkeerschaos die de gesloten brug in hun straten veroorzaakt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter