Nieuws
Geen parkeerontheffing bewoners Fonteinkerk
B&W hebben besloten om een ontheffingenbeleid in te voeren voor de nieuwbouwwoningen in de Fonteinkerk, Fonteynenburghlaan Voorburg-West. Nieuwe bewoners kunnen daarmee geen aanspraak maken op een ontheffing om in de blauwe parkeerschijfzone te parkeren. De parkeerbehoefte van de toekomstige woningen moet volledig opgelost worden op het eigen terrein van de kerk, zodat er geen extra parkeerdruk ontstaat in de openbare ruimte. De parkeerdruk in Voorburg-West is hoog. Bewoners waren bezorgd dat bij de herontwikkeling van de kerk de parkeerdruk in de omgeving zou toenemen. Het college komt de zorgen van de bewoners nu tegemoet door geen ontheffingen te verlenen aan de nieuwe bewoners van de Fonteinkerk.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter