Activiteiten
Workshop Stoppen met piekeren

Op donderdag 9 maart kan men de workshop Stoppen met piekeren volgen in de bibliotheek Voorburg. De workshop vindt in samenwerking met Indigo Preventie plaats. Op een professionele wijze kun je je geestelijke gezondheid verbeteren door in een klein groepje een workshop of een training te volgen. ,,Het volgen van de workshop is binnen een veilige en vertrouwde setting. De begeleiding helpt je om sterker in je schoenen te staan en je geestelijke gezondheid te verbeteren’’, vertelt Karlijn, projectleider Indigo Preventie.

Iedereen piekert wel eens. Maar wat als u regelmatig gevangen raakt in uw gepieker en daar last van heeft? Het vreet energie en kost tijd die u ook anders had kunnen besteden. Op donderdag 9 maart van 10.30 tot 12.30 uur kunt u gratis de workshop volgen. U leert het verschil tussen nadenken en piekeren en waarom u eigenlijk piekert. Ook leert u over de invloed van gedachten en hoe ze samenhangen met uw emoties en gedrag. De bibliotheek vindt u op Koningin Julianalaan 257 Voorburg.

Wilt u meer informatie over de workshop? Of wilt u zich meteen aanmelden? Dan kunt u bellen naar 070 – 240 0250, zich melden aan de balie van de bibliotheek, of de website gebruiken: www.bibliotheekaandevliet.nl/indigo

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter