Nieuws
Bewoners Parkweg ontsnappen aan groot gevaar

Bewoners van de Parkweg in Voorburg zijn aan een groot gevaar ontsnapt. In de nacht van donderdag op vrijdag is geprobeerd een auto in de brand te steken in de parkeergarage onder en achter de woningen. Rond 00.45 kwamen politie en brandweer ter plekke na een melding. De auto bleek (nog) niet te branden. Wel was de benzinedop verwijderd en hing een lap stof uit de tank.

De auto stond pal voor de achterdeur van een van de benedenwoningen. Een brand zou zeker zijn overgeslagen naar die woning en naar andere geparkeerde auto’s. De eigenaar van de betrokken wagen werd door de politie uit bed gebeld en op de hoogte gebracht. Een aangekondigd forensisch onderzoek werd de volgende dag bij nader inzien toch niet uitgevoerd.

De gedupeerde eigenaar heeft de auto, die slechts drie weken in bezit was, naar een garage laten brengen voor reparatie. Omtrent de mogelijke dader en motief zijn door de politie geen mededelingen gedaan. (foto Vlietnieuws)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter