Nieuws
Drugsdealers actief

Op en rond het kunstgras sportveld aan de Louis Couperusstraat in Voorburg, en op het naastgelegen parkeerterrein dat de in- en uitgang kent aan de Marcellus Emantslaan zijn drugsdealers actief. Dat is door omwonenden geconstateerd. De gemeente laat weten dat men van de situatie op de hoogte is. Wat er aan gedaan wordt is echter onbekend. In het verleden waren er al berichten over drugsdealers op het Koningin Julianaplein, onderdeel van winkelcentrum Julianabaan, in Voorburg. Dat ligt vlakbij de eerder genoemde locaties. Op het plein is het veel drukker geworden nu daar de in- en uitgangen zijn van Jumbo en Action. Ook de parkeergarage aan de Frans Mortelmansstraat, die hier ook te vinden is, is al vaker in het nieuws gekomen vanwege duistere zaken die daar plaats vonden. (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter