Nieuws
Het grote Delfland-verkiezingsdebat

Op 15 maart mogen we weer onze stem uitbrengen voor de waterschapsverkiezingen. Water raakt ons allemaal en veel inwoners van Delfland willen stemmen, maar weten niet goed waarvoor en op wie ze moeten stemmen. Daarom organiseert hoogheemraadschap Delfland – waar Voorburg onder valt – in samenwerking met Omroep West op 7 maart van 16.30 tot 18.30 uur het Grote Delfland Verkiezingsdebat in theater Amare in Den Haag. Alle twaalf partijen die deelnemen aan de waterschapsverkiezingen bij Delfland, debatteren over thema’s en dilemma’s die kiezers bezighouden. TV West zal het debat uitzenden. Wilt u aanwezig zijn bij het debat of misschien zelfs ook een vraag stellen? Meldt u zich dan voor 1 maart aan via verkiezingen@hhdelfland.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter