Nieuws
WZH start project intimiteit en seksualiteit

Woon Zorgcentra Haaglanden (WZH), dat ook vestigingen heeft in Leidschendam-Voorburg, is een project Intimiteit en Seksualiteit gestart. WHZ zegt veel waarde te hechten aan het welzijn van haar bewoners. Het is de wens dat zij zich zoveel mogelijk thuis voelen bij WZH. Intimiteit en seksualiteit zijn een wezenlijk onderdeel van ieders leven. Iedereen heeft het recht dit vorm te geven binnen de eigen behoeften en mogelijkheden. WZH wil eventuele drempels om hierover als medewerker en bewoner in gesprek te gaan met elkaar wegnemen en medewerkers de juiste handvatten geven om deze gesprekken vorm te geven. Daarom is WZH het project Intimiteit & Seksualiteit gestart. Zie #wzh #ouderenzorg #intimiteit #seksualiteit

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter