Nieuws
Speeltuin blijft

De gemeente ziet af van de verkoop van een stuk grond Gravin Catharinalaan/Graaf Adolflaan in Leidschendam. Er zal ook niet op gebouwd worden zoals de vorige coalitie nog van plan was. De bestaande speeltuin kan er blijven. Er is echter geen geld voor een verdere uitbouw van de speelgelegenheid. Indien de gemeenteraad dat wil zal men moeten aangeven waar dat geld vandaan gehaald kan worden. Dat heeft wethouder Marcel Belt de gemeenteraad bericht naar aanleiding van een burgerinitiatief van bewoners van de Gravenwijk (Prinsenhof laagbouw). Die pleiten voor een volwaardige speeltuin op de locatie die ook toegankelijk is voor mensen met een handicap/beperking en met meer groen. Tot 2013 stond er een school. In 2019 ontstond het plan er seniorenwoningen te gaan bouwen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter