Nieuws
Twee zangers in Kakafonie

Vandaag kunt u rond 13:15 uur in het radiopgrogramma Kakafonie bij Midvliet FM kennis maken met Siebe Palmen. Hij komt zijn nieuwe EP ‘Monsters of meneertjes’ laten horen. Siebe Palmen (1989) is zanger/liedschrijver van verhalende Nederlandstalige liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk.

Siebes teksten zijn oprecht, confronterend en hebben een tragikomedische lading. De onderwerpen die hij bezingt zijn uiteenlopend, van de relatie tot maatschappelijke problematiek. Dit alles weet hij in een licht en helder poëtische, originele vorm te gieten. Met sarcasme en (cynische) humor. Toch benoemt hij juist ook de schoonheid. Kortom: Siebe is een zeer veelzijdig liedschrijver

Voorafgaand aan Siebe komt Jorny Evers zijn nieuwe single ‘Geef mij de Spaanse zon’ laten horen. Als je Jorny vraagt wat zijn favoriete vakantieland is, dan geeft hij als antwoord Spanje. Met name Mallorca en La Carihuela omschrijft Jorny als plekken waar hij onbezorgd kan genieten van het Spaanse leven.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter