Nieuws
Maduro tentoonstelling extra bijzonder voor fotograaf

Voor de Voorburgse fotograaf Nico van der Ven is de opening van de Maduro tentoonstelling in Dorrepaal een bijzondere gebeurtenis. ,,Ik heb de hele plechtigheid in beeld gebracht voor kranten in Curacao. Daar bestaat veel belangstelling voor de geschiedenis van deze oorlogsheld. Er is in de media veel aandacht aan besteed.”

De expositie ‘George Maduro oorlogsheld van Curaçao’ op Buitengoed Dorrepaal is in aanwezigheid van tal van prominenten geopend door de Gouverneur van Curaçao. Hij kwam speciaal voor de opening. Tot en met 10 mei is de tentoonstelling te zien. Dorrepaal is te vinden aan de Vliet, schuin tegenover het vroegere Diaconessen ziekenhuis.  Onder dit artikel een pagina uit het Antilliaans Dagblad. (foto Nico van der Ven).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter