Nieuws
Open wijkbijeenkomst Voorburg West
Het CDA nodigt inwoners van Voorburg West uit om donderdag 9 maart in wijkcentrum Agora, Fontynenburghlaan 11, hun visie op hun wijk te delen. Deze open wijkbijeenkomst is de eerste in een serie waarbij CDA-gemeenteraadsleden de wijken in gaat om het oor te luisteren te leggen bij inwoners. De avond start om 19.30.
,,In de gemeenteraad worden onderwerpen behandeld die soms grote invloed hebben op woonwijken. De bewoners zelf weten als geen ander wat die impact voor hun omgeving zal betekenen. Sommige bewoners weten de weg naar de raad en onze partij te vinden, maar dat is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom organiseren we een open bijeenkomst in de wijk zelf”, legt fractievoorzitter Ron van Duffelen uit.
Er is geen vastomlijnde agenda voor de bijeenkomst. Het staat bezoekers van de bijeenkomst vrij om zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden. Op de avond is voldoende mogelijkheid om met verschillende fractieleden in gesprek te gaan over de wijk. Ook CDA-gemeenteraadslid en wijkbewoner Liesbeth van der Heide zal aanwezig zijn.
,,Vanuit alle hoeken van onze gemeente horen we bewoners die niet alleen problemen melden, maar vooral dat ze ideeën hebben hoe hun wijk verbeterd kan worden. Daarom gaan we als partij de wijk in om terplekke met bewoners in gesprek te gaan, want wie weet nou beter wat speelt in een wijk dan de bewoners zelf”, vult gemeenteraadslid Lieke Muller aan.
,,Voor de eerste editie is gekozen voor Voorburg West omdat dat een van de wijken is waar op dit moment veel speelt. De komende periode zullen we dergelijke avonden ook in andere wijken organiseren om van inwoners daar te horen wat er in hun wijk speelt”, aldus Van Duffelen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter