Nieuws
Peter Klomp nieuwe trainer RKAVV

Peter Klomp is de nieuwe hoofdtrainer van RKAVV. Hij volgt na dit seizoen Maurizio Ceccucci op. De Voorburger was tussen 2006 en 2009 ook al hoofdtrainer van RKAVV. Klomp komt over van zaterdag vierde divisionist Poortugaal. Daar liet hij in november 2022 al weten na vier seizoenen te zullen opstappen. Het bestuur van SV Portugaal: ‘In zijn 1ste jaar was Peter al gelijk zeer succesvol en promoveerde toch wel verrassend al naar de 4de divisie. Peter heeft op zijn eigen, intensieve wijze, sv Poortugaal de afgelopen jaren op sportief gebied veel gebracht en de vereniging is Peter daar bijzonder dankbaar voor. Naast promotie met het 1ste elftal naar de 4de divisie, zijn de afgelopen seizoenen ook de twee andere selectieteams (2de elftal en O-23 team) gepromoveerd. We kunnen onder het bewind van Peter dan ook terugkijken op vier zeer succesvolle jaren’. RKAVV speelt nu in de vierde divisie zondag en maakt een goede kans op promotie naar de derde divisie. (foto RKAVV, Klomp links)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter