Nieuws
Panden Damlaan onder dwang opgeknapt

De panden Damlaan 21a, 21b, 23, 23a en 23d in Leidschendam worden door de eigenaren opgeknapt. Ze zijn daartoe door de gemeente gedwongen. Die is eind augustus 2022 overgegaan tot het opleggen van een last onder bestuursdwang en/of dwangsom. Dat gebeurde op grond van het slechte onderhoud. De eigenaren maakten bezwaar tegen de gemeentelijke maatregel. Desondanks gaven zij aan hun eigendommen te zullen laten opknappen binnen een bepaalde termijn. Die loopt nog. Op nummer 23 zat lange tijd de Damapotheek. Het pand heeft echter al meer dan tien jaar leeggestaan. Er zijn in het verleden wel tekenen van een verbouwing geweest, doch die is nooit doorgezet. Voor zover bekend zijn de panden nu eigendom van een Voorburgs koppel en Fratelli b.v..

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter