Nieuws
Automobilist aangehouden

Een 26-jarige automobilist uit Amsterdam is woensdag 1 maart om 05.30 uur aangehouden op de A4, afslag Leidschendam. De man wordt verdacht van diefstal, dan wel heling van de auto waar hij mee reed. De combinatie van het merk/type auto en het rijgedrag was voor de agenten aanleiding om de bestuurder te controleren. De agenten gaven een stopteken, maar de bestuurder negeerde dit en verhoogde zijn snelheid. In de bocht van de afslag bij Leidschendam raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Uiteindelijk kwam hij met de voorzijde van de auto in het water terecht. De bestuurder stapte hierna uit en rende weg, maar werd na waarschuwen aangehouden met behulp van de taser. De auto is in beslag genomen en de recherche heeft de zaak in onderzoek.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter