Activiteiten
Inschrijving popprijs Westerpop

Dit jaar zal op 7 en 8 juli de jubileumeditie ofwel de 30ste editie van het gratis toegankelijke Westerpop­festival in Delft plaatsvinden. Informatie over het programma, waar zo’n 22 acts en bands uit binnen en buitenland zullen optreden, zal vanaf april worden bekend gemaakt. Een onderdeel van het festival is de Peter Tetteroo Bokaal. De Delftse Popprijs die sinds 1998 wordt uitgereikt aan lokaal en regionaal talent. Er vinden vanaf april ook voorronden plaats. Alle informatie over het inschrijven voor deze popprijs en overige informatie, is te vinden via de website van het festival of via de volgende link:  Peter Tetteroo Bokaal | Westerpop Inschrijvingen op of na 15 maart worden niet meer behandeld. Bands en acts krijgen voor 20 maart bericht, middels e-mail. Inschrijven kan via www.westerpop.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter