Activiteiten
Landelijke Opschoondag op zaterdag 18 maart
Zaterdag 18 maart  is het Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steekt Nederland de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon. Want hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden.

In deze gemeente zijn al diverse acties aangemeld op de website www.nederlandschoon.nl In de wijk Prinsenhof Leidschendam wordt weer een schoonmaakactie georganiseerd door actieve bewoners, in samenwerking met het programma Sterk voor Noord. Tussen 13:00 en 15:00 uur gaan kleine groepjes buurtbewoners in het park en in Prinsenhof hoog aan de slag om zwerfafval op te ruimen.

Ook in de omgeving Bovenveen Voorburg en Voorburg-Noord gaan actieve bewoners aan de slag om zwerfvuil op te ruimen. Zij verzamelen rond 09:15 uur en eindigen rond 11:00 uur. Sluit u aan bij een van de bovenstaande acties of registreer uw eigen actie of schoongebied op www.nederlandschoon.nl

De gemeente doet mee aan de Landelijke Opschoondag door initiatieven te ondersteunen. Alle initiatieven zijn welkom. De gemeente faciliteert door het beschikbaar stellen van onder andere grijpers, ringen en vuilniszakken. Daarnaast worden de vrijwilligers op deze dag getrakteerd op een drankje met iets lekkers.

Heeft u voor deze actie schoonmaakmaterialen nodig, laat het aan de gemeente weten, zij stelt gratis opruimmateriaal ter beschikking. Wilt u me er informatie over de Landelijke Opschoondag, opruimmateriaal  of de genoemde schoonmaakacties? Neem dan contact op met de heer Van Slooten via telefoonnummer 14 070 of vul het contactformulier in op www.lv.nl/contact  (Foto: Paulien Kegge)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter