Activiteiten
Open Huis bij Max Health Club aan de Vliet

De Max Health Club aan de Vliet, gevestigd aan de Westvlietweg 55, heeft in maart alweer een half jaar de deuren geopend.

Jacco Helmink en Niels Renes hebben per 1 september officieel de sleutels in handen gekregen van de Westvliet Family Sports & Health Club. Vanaf dat moment is er binnen het sport-en fitnesscentrum een totale metamorfose gaande. Zo gingen de tennisbanen er uit en wordt er hard gewerkt aan onder andere een groot zwembad. Het sport- en fitnessgedeelte is echter alweer zes maanden gewoon open.

Om dit bijzondere moment te vieren, pakt Max Health Club aan de Vliet op zaterdag 4 maart uit tijdens een Open Huis. Ter kennismaking van 08.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom voor het volgen van gratis extra lessen, speciale activiteiten, rondleidingen en ontbijt- en lunchmogelijkheden in de sportsbar.

Naast het deelnemen aan de groepslessen als BodyPump, RPM cyclingclasses en kickboksen zijn er tal van fitness-en squashmogelijkheden. Op zaterdag 4 maart bestaan de speciale activiteiten uit een cyclingles van eigenaar Jacco Helmink. Ook is er een (yin) yoga masterclass om uzelf volledig op te laden voor het voorjaar. Voor alle exacte tijden van het programma die dag kunt u terecht op http://maxhealthclub.nl/open-intro-house

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter