Nieuws
GBLV: Kookproject voor jeugd

Om overgewicht van jongeren te bestrijden pleit GBLV voor de start van een ‘mooi kookproject met de Horeca opleiding van Veurs Voorburg. Een mooie kans voor de horeca-leerlingen om in de praktijk te werken aan gezonde voeding’. Gemeenteraadslid Freek Steutel kwam met de idee in het kader van het uitvoeringsplan Jeugd Sterk voor Noord. ,,GBLV is erg blij met dit uitvoeringsplan, maar ziet ook grote kansen voor samenwerking met het horeca praktijkonderwijs Veurs Voorburg. Naast bewustwording met gezonde voeding en de bereiding ervan, een prachtige praktijk ervaring voor de leerlingen. En ook kansen voor de interesse van het horecaberoep bij de jeugd, die nog een beroepskeuze moet maken. Het programma Sterk voor Noord start met dit plan voor de jeugd en heeft nog vele mogelijkheden in zich voor de wijk Prinsenhof in de samenwerking en uitvoering met betrokken partijen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter