Nieuws
Vogeltjes voeren: 130 euro boete voor oudere dame

Ze doet het al tientallen jaren: de vogeltjes voeren in Park Vreugd en Rust. Maar liefst vier gemeentelijke BOA’s (bijzondere opsporingsambtenaren) maakten een einde aan de dagelijkse gewoonte van een oudere Voorburgse dame. Vogels en eenden voeren mag niet meer. Dus hop: een boete van 130 euro. Daarnaast maakten de ambtenaren een foto van haar ID-kaart. Dat laatste vond de vrouw erg intimiderend. Bovendien schijnt het verboden te zijn. Na de jacht op loslopende honden en hun baasjes lijkt volgens regelmatige bezoekers van het park het vizier van de gemeente nu ook op oude vrouwtjes met korstjes brood gericht. Dat wordt van de zomer nog wat met al die zwemmers in de Vliet..!

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter