Nieuws
Hollandse hits in Kakafonie

Ook vandaag worden er weer muzikale gasten verwelkomd in het radioprogramma Kakafonie bij Omroep Midvliet. Rond 12:30 uur komt Ben Kok naar de studio. Hij zal zijn nieuwe single ‘Ik leef niet om te slapen’ laten horen. Ben leeft niet om te slapen, maar voor het plezier. Naast solozanger speelt hij vanaf z’n 15e levensjaar in een band. In die hoedanigheid is hij vaak als eerste aanwezig voor de opbouw van de apparatuur en verlaat hij als laatste vanwege het afbouwen van het geheel de feestlocatie. Tegen 13:15 uur kunt u kennismaken met Jellediz. Hij komt zijn nieuwe single ‘Doe mij die dame (met die mooie dijen)’ laten horen. Jellediz is de artiestennaam van Jelle Smit (32) een Hillegoms talent dat nu twee jaar aan de weg timmert. Zijn debuutsingle ‘Wortel of Peen’ mocht er zijn. In 2021 volgde ‘Ik heb zo genoten van mijn kop tot aan mijn kloten’; een hilarisch feestlied.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter