Activiteiten
A Walk Downtown

De organisatoren van A Walk Downtown, 2-4 juni in Voorburg, verwachten 5000 bezoekers bij het evenement, dat elke dag vanaf 12.00 uur ‘draait’. Dat blijkt uit de vergunningaanvraag die zij hebben gedaan. Er komen vier podia: Stationsplein, Franse Kerkstraat, Van Schagenstraat en Raadhuisstraat/Voorburgse haven. Op 2 juni vanaf 17.00 uur, en op 3 juni vanaf 19.00 uur zullen bands en dj’s live muziek verzorgen. Het hoofdpodium is op het Stationsplein. Hier wordt een gebied van 2700 vierkante meter afgezet met 300 meter hekwerk. Bezoekers dienen hier te betalen. Het podium komt met de rug naar Huygens Hofwijck te staan. In de Franse Kerkstraat zullen ten behoeve van het evenement de parkeerplaatsen tijdelijk worden opgeheven. (foto Walk 2022)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter