Mening
Opinie: De staat der democratie

‘Met veel plezier en interesse volg en lees ik ‘De staat der Democratie’, echter vraag ik me af of de tekst wel klopt. Het lijkt meer op de ‘DE TELOORGANG DER DEMOCRATIE’,  zeker in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Op Vlietnieuws wordt met grote regelmaat de onkunde, schijnheiligheid, belangenverstrengeling en voorliefde voor projectontwikkelaars van de verantwoordelijken binnen onze gemeente beschreven. Het lijkt erop of er een soort van dementie rondwaart binnen deze kringen, want men is vergeten voor wie men de zaken dient te behartigen. Ja, inderdaad de burger en niet uw eigen ego of de belangen van derden.

Bestuurders en uitvoerders kijk bij elke beslissing in de spiegel en stel u zelf de vraag: ‘Zou ik dit ook willen en op deze wijze’? U bent er om de huidige teloorgang der democratie te stoppen, door integer, fatsoenlijk en transparant te handelen. Wees kritisch, maar vooral eerlijk’.

(Joris van Buren)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter