Nieuws
Gratis compost bij Avalex

Inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen op zaterdag 25 maart gratis compost komen scheppen bij Avalex. Dat kan tussen 08.00 en 17.00 uur op de volgende locaties: Milieustraat Delft Voltaweg 11, Milieustraat Nootdorp Molenweg 61, Milieustraat Rijswijk Laan van ’s-Gravenmade 9 Den Haag, Milieustraat Wassenaar Hogeboomseweg 6, Gemeente Midden-Delfland Tiendweg (parkeerterrein VV Schipluiden). De gratis compost verstrekt Avalex als dank voor de inspanningen van inwoners om groente-, fruit-, etensresten, tuinafval en ander groenafval gescheiden aan te leveren. In Delft en Rijswijk staat ook een informatiekraam waar inwoners mee kunnen doen aan een prijsvraag. Avalex raadt eenieder aan een stevige zak of een emmer mee te nemen om de compost in te vervoeren.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter