Nieuws
Acties in ziekenhuizen
Ziekenhuismedewerkers voeren op donderdag 16 maart actie voor een betere cao. Ook in HMC-ziekenhuizen Antoniushove, Bronovo en Westeinde doen een groot aantal afdelingen mee. Vanaf 08.00 uur draait men  24 uur lang een zondagsdienst.  Een zondagsdienst op een doordeweekse dag betekent dat de ingeroosterde werknemers wat betreft de patiëntenzorg werken alsof het zondag is. De spoedzorg gaat door. De Spoedeisende Hulp en alle afdelingen die spoedzorg verlenen blijven open en acute zorg wordt altijd geleverd. Dit geldt ook voor bevallingen. Patiënten die al zijn opgenomen krijgen de zorg die ze gewend zijn. De bezoekuren blijven zoals normaal. De directie en de actievoerders doen er alles aan om overlast voor de patiënten zoveel mogelijk te voorkomen. Wanneer uw afspraak moet worden verplaatst, krijgt u daarover spoedig een persoonlijk bericht. U hoeft daarvoor niet zelf te bellen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter