Activiteiten
Battle of the Bands start deze maand

Op zondag 19 maart organiseren Muziekschool Voorburg en Theater Ludens de voorrondes van de Battle of the Bands. Twaalf bands, afkomstig van verschillende scholen uit Leidschendam en Voorburg zullen hier strijden voor een plek in de finale die op 15 april in het Ludens zal plaatsvinden. Dan wordt bekend wie de POPprijs Voorburg wint.

Er zijn voor de bands verschillende prijzen te winnen waaronder een opname in de studio en optredens tijdens het Strandwalfestival (Rijswijk) en de Vlietdagen (Leidschendam). Ook is er een mooie prijs voor de beste individuele prestatie. De bands zullen worden beoordeeld door een professionele jury.

Het poppodium van Theater Ludens en de Muziekschool Voorburg is opgezet om lokale popmusici de kans te geven te spelen voor publiek. Dit levert telkens geweldige optredens op van getalenteerde popmuzikanten en bands.

Zondag 19 maart, aanvang 15.00 uur. Toegang één euro. Zaterdag 15 april, aanvang 20.00 uur. Toegang twee euro. Kaarten voor de voorronde en de finale zijn te bestellen via www.theaterludens.nl (illustratieve foto)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter