Nieuws
Wethouder in de fout

Een commissie uit de gemeenteraad heeft gisteravond niet kunnen praten over maatregelen voor jongeren in Leidschendam-Noord. Dit in het kader van het programma Sterk voor Noord. De stukken die wethouder Bianca Bremer voor het beraad bij de gemeenteraad had neergelegd bleken inhoudelijk niet te kloppen. Er stonden niet alleen fouten in, er misten ook zaken en er waren her en der ook andere verbeteringen nodig. De wethouder en haar ambtenaren hadden dat zelf niet ontdekt; ze werden er door diverse gemeenteraadsleden op gewezen bij de installatie van Martijn Vroom, maandagavond. De wethouder trachtte nog wel de zaak op te vangen door gistermiddag laat nieuwe stukken naar de gemeenteraad te zenden doch dat was al te laat. Het beraad is nu een maand uitgesteld. Ondertussen gaat een groep gemeenteraadsleden het Raadhuis bijstaan om de zaak op orde te krijgen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter