Nieuws
Vakvrouw Udine vertrekt: ‘Voelde me hier altijd thuis’

Bijna 25 jaar zat Undine Lederwaren in de Herenstraat 113, Voorburg. Vanuit haar ondernemersvisie organiseerde Undine ook vele events, samen met enkele enthousiaste ondernemers. Zij is een echte vakvrouw en kiest er nu voor in een team te gaan werken, zoals volwasseneducatie op het creatieve vlak. Het atelier gaat zij vanuit huis doen, want het ontwerpen en produceren van mooie leren tassen wil Undine echt niet opgeven. Undine: ,,Het Huygenskwartier verlaten geeft een dubbel gevoel, aangezien ik me hier altijd erg thuis heb gevoeld. Het maakt dat ik met een erg dankbaar gevoel hier weg ga.” De winkel is nog geopend tot 1 mei 2023, dus wilt u nog mooie tassen of andere lederwaren scoren, wees er snel bij. (foto Michel Groen)

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter