Nieuws
Duidelijkheid over wensen Voorburg-West

Verkeersveiligheid en leefbaarheid Voorburg West staan centraal tijdens een bijeenkomst op maandag 20 maart. Het betreft de slotbijeenkomst van een proces waarmee de gemeente en inwoners van deze wijk eind 2022 zijn gestart. Dit in het kader van de komst van een tramverbinding Den Haag CS – Binckhorst – Station Voorburg met aftakking naar Rijswijk/Delft. De wensen en ideeën van inwoners zijn verzameld tijdens bijeenkomsten, in meedenkgroepen, via de website en een buurtonderzoek onder jongeren en ondernemers. Op 20 maart worden de resultaten gepresenteerd. U kunt tussen 19.30 – 21.30 binnen lopen bij De Compagnie, Geestbrugkade 32, Rijswijk. De gemeente vraagt u wel zich vooraf aan te melden via het aanmeldformulier

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter