Nieuws
Feest en liefde in Kakafonie

Het radioprogramma Kakafonie bij lokale omroep Midvliet presenteert vandaag Boy Lever en het duo Dubbel Solo. Rond 12:30 uur komt Boy Lever zijn nieuwe single ‘Zou dit liefde zijn’ laten horen; een nummer waar hij een heel goed gevoel over heeft. Daarna volgt Dubbel Solo met hun nieuwe nummer ‘Laat maar lekker waaien’. De samenwerking die Willem Jansen en Meriam Bruggink, oftewel Dubbel Solo, met producer en tekstschrijver Martin Sterken sloten, krijgt met hun nieuwe feestknaller een vervolg. ‘De eerste productie die Martin voor ons presenteerde viel bij ons én bij onze fans in goede aarde. Vandaar een vervolg. Op het moment dat de demo gereed was, kregen wij de titel pas te horen. Soms moet je ook maar gewoon denken, laat het maar lekker waaien. Uiteindelijk komt alles weer goed’, aldus het duo.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter