Nieuws
Na speldjes nu jasjes

Nadat B&W eerder op initiatief van VVD-wethouder Philip van Veller gingen rondlopen met speldjes die het merkteken van de gemeente toonden, is nu de volgende stap gezet: leden van B&W lopen bij optredens buiten de nieuwe jacks rond in de kleuren van het zelf gekozen beeldmerk van de gemeente. Wethouder Marcel Belt was erin getooid bij de onthulling van een nieuw uitkijkpunt bij vogelplas Starrevaart, en heel B&W liep erin rond bij een activiteit in het kader van NLDoet. De dames en heren maken overigens gratis reclame voor HH (Helly Hansen), de maker van de jacks wier logo pontificaal op de voorkant van het jack staat. Het ‘uitdragen’ van de gemeente heeft overigens ook de gemeenteraad bereikt. Leden van die raad zijn ook al gesignaleerd met de gemeentespeld op de borst.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter