Nieuws
Nog een keer internationale vrouwendag
Internationale Vrouwendag is nogmaals gevierd in De Plint, Frederiklaan LeidschendamStichting IBCE, Stichting Moeder Centrum en Woej organiseerden een middag vol met activiteiten voor alle vrouwen van Leidschendam.
De middag begon met een paneldiscussie met onder andere wethouder Bianca Bremer en een aantal vrouwen uit Leidschendam-Noord. Hoe veilig voelen vrouwen zich in hun eigen omgeving en wat is er nodig om mee te kunnen doen? Het begrijpen en spreken van de Nederlandse taal werd meerder malen genoemd. Er was ook ruimte voor entertainment. De leerlingen van Creasi gaven dansoptredens en er was Arabische muziek, inclusief buikdanseres.  Ook kon men bij verschillende kraampjes zelfgemaakte sieraden kopen.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter