Nieuws
CDA reikt prijs uit voor groenste tuin
Mevrouw Bouricius uit de Voorburgse Douwes Dekkerstraat is de winnaar geworden van de prijs voor de groenste tuin die het CDA had ingesteld. Maar niet met haar eigen tuin, omdat ze in een flat woont die heeft ze niet. Maarten Janssen, CDA-kandidaat voor waterschap Delfland (Voorburg): ,,Mevrouw Bouricius nam contact met ons op met het bericht dat ze het jammer vond als de prijs vooral zou gaan naar mensen die zelf al de middelen hebben om hun eigen tuin goed te onderhouden. Daar waren we het eigenlijk wel mee eens. Ze is een enorme liefhebber van tuinieren en heeft zelf het stukje gemeentegrond voor haar deur omgetoverd tot een prachtig stukje tuin. Dan zie je gelijk wat het oplevert als de gemeente zich samen met inwoners inzet voor een groenere omgeving en gezamenlijk onderhoud.” Maarten sloeg de handen ineen te slaan met Liesbeth van der Heide, CDA-gemeenteraadslid. Samen togen zij naar Bovenveen om mevrouw Bouricius te verrassen met een tuinpakket en een waardebon.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter