Nieuws
Prijsvraag Lianne’s Game Wereld

Lianne’s Game Wereld op Midvliet FM viert de 60ste aflevering met een prijsvraag. U kunt een cadeaubon voor een gamingplatform naar keuze (Nintendo Switch/PS/Xbox/Steam) van 10 of 50 euro winnen. In de afleveringen 60 t/m 64 hoort u de game van de prijsvraag. Dit is elke week een andere game die in de 60 afleveringen al eens eerder behandeld is. Deze wordt duidelijk aangegeven. Als u één van deze games naar Lianne mailt, maakt u kans op de cadeaubon van 10 euro, maar als u alle vijf de games goed inzendt, maakt u kans op de 50 euro cadeaubon. Deze worden uit alle goede inzendingen verloot in aflevering 65. Mail naar lianne@midvliet.nl met uw naam, de game(s) van de prijsvraag, het gekozen platform waarvoor u de cadeaubon wilt ontvangen en als u het leuk vindt live in de uitzending gebeld te worden (als u heeft gewonnen), uw telefoonnummer. U hoort Lianne’s Game wereld op woensdag om 17:00 uur op Midvliet FM.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter