Nieuws
Sportprijzen 2022 uitgereikt
De Sportprijs 2022 is toegekend in een zestal categorieën. Sporter van het Jaar werd Raymond van Mourik, lid van de Reddingsbrigade Leidschendam-Voorburg en actief met LifeSavingSport 50+. In 2022 bereikte hij twee keer een 1e en één keer een 2e plaats op het NK. Sporttalent 2022 werd Tygo Sommer (13), oud-speler van Forum Sport Voorburg, nu actief bij ADO Den Haag (jongens onder 14). Sportteam van het jaar werd het vrouwenteam van basketbalvereniging Cobranova uit Voorburg. In 2022 zijn de dames Nederlands Kampioen geworden in de Promotie Divisie, het hoogste amateurniveau van Nederland. Paragolfclub Leeuwenbergh werd ‘Sportclub van het jaar’. De club begeleidt mensen met een beperking bij het golfen. Het schoonrijderspaar Peter van Kampen en Brigit de Groot werden ‘Sporter van het Jaar 55+. Rolstoelhockeyster Nina Bakker is ‘Inclusieve Sporter van het jaar’. De zes winnaars werden door inwoners gekozen uit een aantal per categorie genomineerden. (foto Martijn Beekman)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter