Activiteiten
Lezing Archeologische Werkgroep

De Archeologische Werkgroep Leidschendam-Voorburg (AWLV) geeft vanavond, donderdag 16 maart, een lezing in Goede Doelen Boekenhuis Marianne aan de Franse Kerkstraat 5a, Voorburg. Inloop met koffie of thee en lekkers om 19.30 uur, start lezing om 20.00 uur, afsluiting 21.15 uur. Eind vorige eeuw heeft de Archeologische Werkgroep Voorburg onderzoeken uitgevoerd in en nabij de Schoolstraat. Deze buurt werd toen grootscheeps vernieuwd. Daarbij zijn tientallen dozen met vondsten geborgen. In die tijd is slechts een deel van de vondsten bestudeerd en gepubliceerd. De werkgroep heeft veel van het opgegraven materiaal alsnog bekeken. Wat dit heeft opgeleverd, hoort u donderdag 16 maart van Wim van Horssen. Hoewel ze niet beroemd geworden zijn, blijken ook de bewoners van de Schoolstraat uit vorige eeuwen onze aandacht waard. U bent van harte welkom.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter