Activiteiten
Manfred Nan in de Dorpskerk Leidschendam

Alweer voor de derde keer is er in de Dorpskerk aan de sluis in Leidschendam de Preek van de Leek. Op zondag 26 maart is Manfred Nan te gast. Er staat een altijd actueel thema centraal: hoe om te gaan met goed en kwaad. Manfred heeft een lange carrière in het betaald voetbal, eerst als profvoetballer bij Telstar en later als jurist/advocaat in Nederlandse en internationale arbitrage vraagstukken in de sport. Hij is lid van het CAS, het internationale arbitrage-instituut, waar conflicten tussen sporters en/of sportbonden worden beslecht. Daarnaast heeft hij een lange staat van dienst in het strafrecht als advocaat en rechter-plaatsvervanger. Op 26 maart belicht Manfred Nan dit aloude thema vanuit zijn ervaring in de sportwereld en het strafrecht, en gaat hij op zoek naar antwoorden in voor hem aansprekende liederen en teksten. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje. Iedereen is om 16.00 uur welkom in de Dorpskerk aan de sluis in Leidschendam, Damhouderstraat 2A. De toegang is gratis.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter