Mening
U zegt het maar: Kus Coby en Peter
‘Lieve allemaal, Wat zijn wij overspoeld met lieve berichtjes, kaartjes en warme woorden… wij hebben er geen woorden voor en hebben heel wat traantjes (van vreugde) weggepinkt bij het horen van alle herinneringen die jullie aan de Sprinter hebben. Het is zo bijzonder om te horen hoe wij onderdeel zijn geweest in veel van jullie levens: vrijdagavond is Sprinter avond, een frietje bij de Sprinter na de voetbal, een broodje na het werk, het vieren van bijzondere momenten met een bezoekje aan de Sprinter… en zo zijn er nog tientallen verhalen. Het waren voor ons 37 prachtige jaren waarin jullie niet alleen veel met ons hebben gedeeld, maar wij ook met jullie. Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie klandizie te afgelopen jaren, het delen van jullie verhalen, de lieve bemoedigende woorden als we dat nodig hadden en vooral voor het feit dat wij 37 jaar lang hebben mogen en kunnen doen waar ons hart lag. De Sprinter zal blijven bestaan, misschien niet fysiek maar voor altijd in ons hart.
Lieve allemaal, bedankt voor alles! 37 jaar de Sprinter was een feest, mede dankzij jullie anders waren de afgelopen jaren bij lange na niet zo fantastisch geweest. Kus Coby en Peter’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter