Nieuws
Talent Event in Kakafonie

Vandaag staat het programma Kakafonie bij Midvliet FM tussen 12:00 en 14:00 uur in het teken van Talent Event.

Welke jonge muzikant droomt er niet van een volle Grote Zaal in het Paard? Voor muzikale talenten is er een shortcut. Iedere muzikant uit de Haagse regio van maximaal 21 jaar kon zich namelijk inschrijven voor Talent Event.

Het tweejaarlijkse evenement vond in februari 2023 plaats op verschillende locaties door Den Haag. Er werd een op maat gemaakt coachingstraject geregeld voor de artiesten die vervolgens elk een voorronde moesten doorstaan. De vier winnaars van de voorrondes en de winnaar van de wildcard staan in de grote finale in het Paard.

De finalisten dit jaar zijn Amber Rosa Lynn, Waiiress, Cosmo, Major Miracle en Sasha Sailor. De finalisten van Talent Event mochten allemaal een song opnemen in een professionele studio. Die songs hoor je in Kakafonie.

Kakafonie staat op zondag 19 maart open voor de vijf finalisten. Maak kennis met deze talenten, een week voordat ze in het Paard staan voor de finale van Talent Event.

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter