Activiteiten
Pasen in winkelcentrum Prinsenhof

BPG Prinsenhof, Plus Post Supermarkt en de Plantenbeurs organiseren van donderdag 23 maart tot en met donderdag 6 april een paasactie in winkelcentrum Prinsenhof (Frederiklaan, Leidschendam). Raad hoeveel paaseitjes er in de vaas zitten en win. De vaas staat op de balie bij de Plantenbeurs. Zet uw gegevens (naam en telefoonnummer) en het aantal paaseitjes op het kaartje en doe het kaartje in de bus die op de balie staat. De winnaar is degene die het juiste aantal raad of er het dichtste bij zit en hij of zij krijgt vrijdag 7 april persoonlijk bericht. De prijs bestaat uit de vaas met inhoud en Plantenbeurs verzorgt een nog mooie bos bloemen. Spelregels: 1 deelname per adres en alleen volledig ingevulde kaartjes dingen mee voor de prijs.

Tussen 5 en 10 april zijn er in de wijk Prinsenhof overigens verschillende paasactiviteiten. De activiteiten worden georganiseerd door wijkbewoners en organisaties. Kom paasstukjes maken, paaseieren zoeken of ga op de foto met de paashaas.

Op woensdag 5 april van 10:30 tot 12:00 uur en vanaf 13:00 tot 14:30 uur bent u van harte welkom in De Plint om paasstukjes te maken. In verband met het inkopen van de materialen verzoekt men u om zich vooraf aan te melden. Dit kan bij de receptie van De Plint of bel naar 070 – 205 4750.

Zaterdag 8 april tussen 12:00 tot 14:00 uur is de Paashaas aanwezig in De Plint en kunnen kinderen knutselen en zich laten schminken. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig. Maandag 10 april kunnen kinderen (van 0-13 jaar) paaseieren zoeken in park Prinsenhof. Graag aanmelden via prinsenhofevenementen@hotmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter