Nieuws
Getuigen gezocht: inbraak bij telecomwinkel mislukt
In de nacht van zondag 19 op maandag 20 maart kreeg de politie een melding van een poging inbraak bij een telecomwinkel aan het Koningin Julianaplein in Voorburg. Bij de poging heeft de dader gebruik gemaakt van zwaar vuurwerk en hiermee geprobeerd toegang te krijgen tot de winkel. De politie doet nog nader onderzoek. Bij de mislukte inbraak heeft de dader geprobeerd toegang te krijgen tot de telecomwinkel. Hierbij is de deur flink beschadigd. Uiteindelijk is de dader niet binnengekomen en vervolgens gevlucht. De politie is opzoek naar getuigen die eventueel iets hebben gezien in de omgeving van het Koningin Julianaplein in Voorburg in de nacht van zondag 19 op maandag 20 maart. Heeft u informatie of beelden die bij dit onderzoek zouden kunnen helpen, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900 – 8844. Blijft u liever anoniem, dat kan via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800 – 7000.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter