Nieuws
Tot 75.000 euro voor nieuwe speeltuin

De coalitiepartijen GBLV en D66 willen tot 75.000 euro vrijmaken binnen de gemeentelijke begroting om aan de Gravin Catharinalaan in Leidschendam een grote, groene en voor eenieder bruikbare speeltuin te maken. Van het bedrag kan 20.000 euro besteed worden aan het maken van een plan. Dat geld moet uit de algemene reserve van de gemeente komen. De rest moeten B&W opnemen in de begroting voor 2024.

Dat blijkt uit een motie die Freek Steutel (GBLV) en Alexander Hylkema (D66) hebben opgesteld. Er wordt vanavond in de gemeenteraad over beslist. Al eerder bleek dat alle partijen in de gemeenteraad voor een nieuwe speeltuin op die plek zijn. De komst van de speeltuin is een burgerinitiatief van omwonenden. Het vorige college van B&W wilde er niet aan. Dat wilde de grond verkopen om er seniorenwoningen op te realiseren.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter