Activiteiten
Evenement Stichting Samen Verbinden

De Stichting Samen Verbinden heeft een Showcase event voor jongeren georganiseerd in sporthal De Fluit Leidschendam. Er worden weinig activiteiten georganiseerd voor de jongeren, waardoor de jongerenwerker van deze stichting op het idee is gekomen om een evenement te organiseren waarbij jongeren bij elkaar kwamen, ongeacht leeftijd, ras of kleur.

Niemand minder dan Galdino Haimé, opgegroeid in Voorburg en 8 jaar op landelijk niveau gebasketbald, stond centraal tijdens de show. Galdino wil zijn passie en liefde voor basketbal delen met een groter publiek. Zijn interactieve shows en workshops draaien om plezier en om het verbinden van mensen op een speelse manier, ongeacht leeftijd of achtergrond. Het fascineert hem dat hij met een simpele basketbal zoveel plezier en enthousiasme teweeg kan brengen. De kinderen hebben een onvergetelijke ervaring gehad en ook de ouders hebben genoten van de shows. Er was ook ruimte voor jongeren in een rolstoel en/of met een beperking. Ook zij hebben op een interactieve manier kunnen meedoen aan de activiteiten.

Stichting Samen Verbinden is een jongerenorganisatie die zich focust op jongeren (12-24 jaar) uit de wijken Prinsenhof, Heuvel, Amstelwijk en Bovenveen. ‘Bij Stichting Samen Verbinden geloven we in de kracht van verbinding. We zetten ons in voor een sterkere gemeenschap door jongeren te ondersteunen en te begeleiden bij hun persoonlijke groei. Door middel van diverse activiteiten en projecten willen we jongeren de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen, nieuwe ervaringen op te doen en hun talenten te ontdekken. Neem contact op met de jongerenwerker Samir via samir@stichtingsamenverbinden.nl voor meer vragen over projecten en activiteiten’.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter