Activiteiten
Open dag tennisclub Leeuwenbergh

Het tennisseizoen 2023 wordt door tennisvereniging LTC Leeuwenbergh officieel geopend op de Open Dag, zondag 26 maart. Iedereen van jong tot oud is welkom om te komen tennissen. Tijdens de Open Dag worden er diverse tennisactiviteiten georganiseerd. De jeugd tot 16 jaar start in de ochtend al om 10:00. Na een gezamenlijke warming up en Multi Skilzz oefeningen is het tijd voor diverse sport- en tennisspelactiviteiten.

De volwassenen worden vanaf 11:15 ontvangen en het uitgebreide programma begint om 12:00. U leert verschillende vaardigheden van het tennissen voor beginners tot ervaren tennissers, in combinatie met sport, spel en set activiteiten. Rond 16:00 vindt een gezamenlijke afsluiting plaats onder genot van hapje en drankje met hoogtepunten op baan 1 en 2.

LTC Leeuwenbergh is een bekende tennisvereniging voor iedereen uit Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Tennisvereniging LTC Leeuwenbergh ligt met haar 21 tennisbanen aan de Vliet, op de grens met Leidschendam-Voorburg. Voor meer informatie over de gratis Open Dag en het aanmelden, zie www.ltcleeuwenbergh.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter