Activiteiten
Wie doet mee met Symfonieorkest bij St Caecilia

Het  Symfonieorkest bij St Caecilia kent een succesvol begin. Begin maart heeft het symfonieorkest in oprichting voor de eerste keer gerepeteerd. Hoewel het orkest nog lang niet compleet is, is er gestart met 14 muzikanten onder leiding van dirigent Bram Soentjens. De eerste vier muziekstukken werden vlot doorgespeeld en wachten op een verdere verfijning. De komende repetities staan hiervoor ingepland. Bij het orkest zijn er nog muzikanten nodig op trompet, viool en contrabas. Het orkest repeteert op dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur in Marcanto Muziekcentrum, Groene Zoom 11, Den Haag. Wilt u een keertje komen kijken en luisteren? Meldt U dan even aan via de mail (symfonie@stcaecilia.nl), of neem telefonisch contact op met Gerard Arends 06 – 1094 2085. Voor meer informatie zie de website https://www.stcaecilia.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter