Nieuws
Nieuwe tandartspraktijk in Voorburg

Voorburg kent een nieuwe tandartspraktijk ‘Make Me Smile’ aan de Prins Bernhardlaan 173. Nabil Haryouli (23) en Yousif Azzawi (25) zijn geboren en getogen in Voorburg. Het is altijd al een droom geweest voor de vrienden om samen een onderneming te beginnen.

Nabil Haryouli is een professionele kickbokser, die technische bedrijfskunde heeft gestudeerd aan de hoge school in Rotterdam. Yousif Azzawi daarentegen heeft mondzorgkunde gestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. De twee besloten hun expertise te bundelen om vervolgens een professionele tandartspraktijk te beginnen.

De patiënt staat centraal bij ‘Make Me Smile’. Om een bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk te maken biedt de praktijk naast deskundigheid ook een vriendelijke en open sfeer. Zo houden zij rekening met alle soorten
patiënten waaronder angstige patiënten, patiënten met een beperking en kinderen. Nieuwe klanten kunnen zich nu aanmelden via 070 – 204 2041 of  www.tandartspraktijkmms.nl(foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter