Activiteiten
Theatergroep Voorburg jubileert met zelf geschreven stuk

Een 75 jarig bestaan moet natuurlijk gevierd worden. Dat doet Theatergroep Voorburg dan  ook met een wel heel bijzonder stuk.

Ruud Klootwijk en Peter Zwaard, beiden lid van Theatergroep Voorburg, schreven voor deze gelegenheid ‘Was er eens?’ een stuk waarin alle 23 leden meespelen. De band Tune In Again van Matthijs Jongejan, ook lid van de vereniging, verzorgt de muziek bij de voorstellingen.

Tijdens het stuk stap je in de wereld van welbekende sprookjesfiguren, maar dan net even anders. Nu krijgen ze namelijk te maken met de alledaagse problemen die wij als mensen allemaal tegenkomen. Of figuren als Roodkapje en Klein Duimpje net zo goed als wij met deze problemen om kunnen gaan moeten we nog maar zien. Maar het belooft in ieder geval weer een geweldige voorstelling te worden!

Voor een extra bijzondere ervaring is er op 14, 15, 21 en 22 april de mogelijkheid om te genieten van een driegangenmenu tijdens het stuk. Maar er zijn ook genoeg data waarop je zonder diner kunt genieten. Kijk op theatergroepvoorburg.nl voor meer informatie over de speeldata. Locatie is het Amco Theater, Burg. Feithplein Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter